Op zoek naar de juiste software?


OEE specialist is ontstaan vanuit Warnecke Improvements en WISI Consultancy. Beide bedrijven hebben een eigen insteek als het gaat om het verbeteren van processen bij klanten, maar bij beide bedrijven is het meten van OEE een methode om inzicht te krijgen in de effectiviteit van de processen bij hun klanten.

Als bedrijf is het moeilijk om een goede keuze te maken uit de vele aanbieders van OEE software, zeker omdat niet alle bedrijven een beeld hebben hoe zij zich gaan ontwikkelen en welke tools of software ze daar bij nodig hebben.

In augustus 2018 hebben Warnecke Improvements en WISI Consultancy daarom de handen ineen geslagen om hier een platform voor op te richten. Op dit platform kan iedereen terecht die een vraag heeft met betrekking tot OEE. Daarnaast is oee specialist een samenwerking aangegaan met een aantal software partners om voor iedere klantvraag een passende oplossing te kunnen bieden. Nu en in de toekomst. >OEE Specialist.

Werkwijze

Dit is hoe wij te werk gaan:


Kennismaken In deze fase nemen we alle facetten van uw bedrijf door. We kijken niet alleen naar welke software bij uw onderneming past, maar ook naar het kennisniveau van de medewerkers, uw financiële positie en de staat van uw netwerk/automatisering.
Analyse en advies Op basis van de gegevens maken we een analyse met een adviesrapport. In het adviesrapport kunt u niet alleen terugvinden welke software het beste bij uw onderneming past, maar ook wat de potentie van uw bedrijf is als u met OEE aan de slag gaat en met welke tools deze potentie uit uw bedrijf te halen is.
Implementatie De implementatie start vaak met een pilot op 1 of 2 lijnen om de OEE meting binnen uw organisatie bekend te maken en het draagvlak voor de rest van de organisatie te creëren. We trainen de medewerkers zo vaak als nodig om de gekozen software helemaal in de organisatie in te bedden. In deze eerste weken gaan we ook aan de slag om de eerste verbeteringen uit de OEE software te halen en de eerste verbeterteams op te tuigen.
OEE SPECIALIST

Wie wij zijn!

250+

OEE Metingen

16121

Meetpunten

Onze partners


  • SaMa Techniek I Partner OEE Specialist
  • Ksl Automation I Partner OEE-Specialist
  • Future Proof I OEE Specialist
BUY NOW